Kuulumisia Laxin pojilta

Kuulumisia Laxin pojilta

Julkaistu Julkaistu: Uutiset

Olemme tehneet pikkuhiljaa toista pitkäsoittoamme Studio Willowcapen kätköissä. Jos et ole vielä tilannut levyä ennakkoon, nyt siihen on oiva tilaisuus. Vastaavasti jo levynsä tilanneille kerromme vähän tilannekatsausta, kun monet ovat jo ihmetelleet, että missä se levy oikein viipyy. Kannattaako odottaa hyvää? Vastaus: kyllä kannattaa.

 
Siinä missä debyyttilevymme runnottiin läpi vauhdilla yhdessä pitkässä ja armottomassa sessiossa, kakkosalbumia olemme hioneet rauhallisemmalla tahdilla. Se ei tarkoita, että levyn sisältö olisi hidastempoisempaa – päinvastoin: vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää sekä bändin muusikoiden että kuulijoiden iloksi. Tällä kertaa on luvassa ripauksen verran enemmän materiaalia ihan omasta takaa tai vasiten tälle levylle muiden kirjoittamana. Edellisen levyn tapaan mukana on luonnollisesti Jani Lakosen tuotantoa sekä sävelien että sanojen muodossa. Myös bändin basisti Tapani Vaahervaara on kaivanut kynän taskustaan, ja tekstejä on saatu myös mm. Jukka Leppilammen luottokirjoittaja Jarmo Jokiselta. Jos ihastuit ensimmäisellä levyllä nimenomaan uuden ilmeen saaneisiin covereihin, älä huoli: levylle tulee kyllä mukaan jokunen turboahdettu ikivihreä lainakappalekin.

 
Aikataulun osalta ennuste on sellainen, että joulun alla on tarkoitus julkaista. Vuotta ei olla vielä päätetty, mutta tavoite on ennen Harrin eläkeikää. Ei vaiskaan, kyllä levy väännetään loppuun tämän vuoden puolella, elleivät luonnonvoimat ole liian ankaria. Mahtavaa, että olemme saaneet jakaa matkaamme kanssanne. Jatketaan reissua yhdessä! Pysykää kuulolla, ja pitäkää hyvää huolta toisistanne.

 
Siunausta kevääseenne,
Laxin mörököllit Jani, Harri ja Tapani

 

Tekeillä olevan toisen pitkäsoiton voit tilata osoitteesta: www.laxco.fi/ennakkotilaus/