Toimitusehdot

Lax Co:n verkkokaupasta voit ostaa yhtyeen omakustanne äänitteitä, lataus- ja oheistuotteita. Ostaminen verkkokaupasta toimii yksinkertaisella periaatteella. Tilaat tuotteet ja maksat ne ennakkoon. Tämän jälkeen lähetämme tuotteet hyvin pakattuina ilmoittamaasi toimitusosoitteeseen.

 

Toimituskulut ja käytännöt

Lataustuotteet

Lataustuotteilla ei ole toimituskuluja. Ennakkomaksun kirjauduttua Lax Co:n tilille saat sähköpostiisi viestin jossa on linkki ja sitä klikkaamalla pääset lataamaan lataustuotteen tietokoneellesi. Kun säilytät latauslinkin sisältämän sähköpostin, voit ladata tuotteen uudelleen enintään 5 kertaa. tämän jälkeen linkki lakkaa toimimasta. Lataustuoteita voit tilata ainoastaan 1kpl/tuote ja ladattavalle tuotteelle käyttöluvan saa henkilö jonka tiedoilla tilaus on tehty. Mikäli haluat antaa tuotteen lahjaksi, ota yhteyttä verkkokaupan ylläpitäjään ().

 

CD-levyt

CD-levyt toimitetaan huolellisesti paketoituna kuplamuovikirjekuoressa tai paketissa riippuen levytilauksen määrästä. CD-levy toimituksista veloitamme 3 euron kiinteän toimituskulun.

 

Särkyneet lähetykset

Lax Co ei vastaa postin särkemistä lähetyksistä. Näissä tapauksissa tulee ostajan kääntyä postin asiakaspalvelun puoleen. Mikäli kuitenkin selviää, että myyjä(Lax Co) ei ole paketoinut lähetystä asiaan kuuluvalla tavalla, on myyjä velvollinen lähettämään uuden korvaavan tuotteen rikkoutuneen tilalle.

 

Yhteydenotot

Asiakas voi tarvittaessa ottaa yhteyttä myyjään alla olevilla yhteystiedoilla.

 

Lax Co

Uljaantie 2-4 B 24

40930 Kinkomaa

puh. 045 324 4848